Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Jardinería Bordera

Escriu-nos On som

Empresa de jardineria especialitzada en disseny de jardins a Cambrils

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

En Jardineria Bordera estem especialitzats en el disseny de jardins a Cambrils. Gràcies a l'equip de professionals que formen part de la nostra plantilla podem oferir un servei de qualitat a un preu competitiu en el mercat. I és que el nostre equip humà està format per jardiners i tècnics agrònoms amb àmplia experiència i qualificació en l'àmbit del disseny, manteniment i neteja de jardins a Tarragona.

La nostra empresa de tradició familiar va ser fundada en 1997 per Francisco Bordera, que va actualitzar i va aplicar els seus coneixements de tota una vida dedicada al camp per a crear una empresa de referència en el sector i amb una àmplia carta de serveis. En 2013, l'empresa va passar de pares i fills i, avui dia, l'empresa contínua collint èxits gràcies a l'excel·lent treball diari que duem a terme.

Per a completar la nostra àmplia oferta de serveis ens ocupem de la instal·lació i supervisió del reg, aplicació de tractaments fitosanitaris, treballs de poda, desbrossament de terrenys, plantació, abonat, disseny i manteniment de jardins i parcs públics i privats... A més, també ens encarreguem del manteniment de piscines per a cobrir la demanda d'un gran nombre de clients.

Sol·licita informació contactant amb nosaltres i explica'ns què necessites, estem desitjant ser la teva empresa de jardineria de confiança!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Apartado Correos, 207, 43850 Cambrils Tarragona
Apartado Correos, 207, 43850 Cambrils Tarragona
feu clic per a copiar el mailemail copied